Jump to content

Suntem în căutare de staff serios și activ, dacă dorești să faci parte din echipa noastră de așteptăm cu o aplicație aici!

 • Chatbox

  You don't have permission to chat.
  Load More
 1. evogamers.ro ★ comunitate

  1. Administrație

   În această categorie se găsesc cele mai importante anunțuri despre comunitate. De asemenea, în această categorie se propun diferite lucruri pentru comunitate.

   6
   posts
  2. Comunitate

   Categorie destinată membrilor comunității EvoGamers România. Aici se pot depune aplicații pentru a intra în staff, se pot deschide prezentări pentru a ne cunoaște mai bine și, de asemenea, reclamații împotriva staff-ului.

   60
   posts
  3. Cerere DNS / Asistență servere

   Dorești să îți afiliezi server-ul în comunitatea noastră? Dorești un DNS sub forma NUME.EVOGAMERS.RO? Dorești asistență pentru server-ul tău? Depune o cerere de afiliere aici!

   28
   posts
 2. evogamers.ro ★ online

  1. Clan GameTracker # Join us, it`s free!   (4 visits to this link)

   type-460x42_cborder-000000_ctop-202020_c

  2. 6
   posts
  3. 15
   posts
 3. evogamers.ro ★ divertisment

  1. Design

   Designul este un cuvânt de origine engleză care se pronunță [ pron. di-zain ] și care înseamnă proiect, desen, schiță. Folosirea termenului în domeniul desenului liber (artă) este forțată și deci nerecomandată.

   6
   posts
  2. Gaming & tehnologie

   Un magazin virtual, magazin online sau magazin electronic (e-shop), este un website de comerț electronic destinat vânzării de produse și servicii.

   4
   posts
  3. Discuții libere, destindere & socializare

   Discuțiile între membrii comunității despre subiecte care nu se încadrează în celelalte secțiuni, chestionare, diverse curiozități și știri de zi cu zi.

   45
   posts
  4. Magazin virtual

   Un magazin virtual, magazin online sau magazin electronic (e-shop), este un website de comerț electronic destinat vânzării de produse și servicii.

   3
   posts
 4. evogamers.ro ★ arhivă generală

  1. Arhivă Generală

   Pe comunitatea noastră nu se șterge nimic, drept dovadă, orice topic este mutat aici. Odată mutat aici, topicul nu mai este vizibil pentru ceilalți membrii.

   1,401
   posts
×
×
 • Create New...