Jump to content

Suntem în căutare de staff serios și activ, dacă dorești să faci parte din echipa noastră de așteptăm cu o aplicație aici!

★ DEALER.eXe ★

Fondatori
 • Content Count

  273
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11
 • EVOGAMERS Points

  10 [ Donate ]

★ DEALER.eXe ★ last won the day on January 7

★ DEALER.eXe ★ had the most liked content!

Community Reputation

16 Membru activ

About ★ DEALER.eXe ★

 • Rank
  ★ GAZ METAN MEDIAȘ ★
 • Birthday 01/11/2001

Recent Profile Visitors

4,788 profile views
 1. !!! Numărul de posturi este decisiv în privința gradului pe care îl veți primi !!! Tu ai doar 3 posturi. Dacă vrei Moderator Global îmi dai PM.
 2. !!! Numărul de posturi este decisiv în privința gradului pe care îl veți primi !!! Tu ai un singur post. Dacă vrei Moderator Global îmi dai PM.
 3. Salutare, comunitatea EvoGamers.Ro oferă câteva servere Counter-Strike 1.6 (momentan 2) spre administrare. Serverele sunt găzduite de către https://www.qualtech.ro/ și se află în Germania, pe un server dedicat de la OVH cu protecția OVH GAME. Condiții pentru a beneficia de un server spre administrare: ★ experiență în AmxModX (de la medii în sus); ★ capacitatea de a configura un server; ★ capacitatea de a forma un staff serios pentru server; ★ să rămâneți cu serverele în comunitate. Model cerere server: Nume: Vârstă: Contact: Experiență AmxModX: Ce mod vrei să faci server-ul?: Poți forma un staff serios pentru server?: De cât timp ai nevoie pentru a configura server-ul?: Cum vei popula server-ul?: Alte mențiuni: © Evolution of Gamers în parteneriat cu S.C. QUALTECH SOLUTIONS S.R.L.
 4. Un topic extrem de simplu, puteți spune că este făcut pentru „spam” 😁. Aveți voie să lăsați odată la 24h (odată pe zi) câte un link youtube cu muzica pe care o ascultați în momentul când sunteți la acest topic. Încep eu.
 5. Dorești să schimbi un produs de care nu mai ai nevoie? Postează un anunț pe comunitatea noastră după modelul de mai jos! Model postare anunț schimbare: Produs scos la schimb: Descrierea produsului: Ce dorești în schimbul produsului?: Date de contact: Dovadă cu produsul (OBLIGATORIU) : Alte precizări: Reguli care trebuiesc acceptate pentru a putea posta anunțuri de schimbare: ★ Sunteți obligați să atașați cel puțin o dovadă cu produsul (dovadă că îl DEȚINEȚI); ★ Atunci când postați un topic cu un anunț de vânzare, numele topicului trebuie să fie „[Schimb] Nume produs”; ★ NU aveți voie să faceți afaceri pe comunitate atâta timp cât aveți o reputație de țepar; ★ UP-ul la topicuri se oferă odată la 24h, în caz că lăsați reply cu „UP” în mai puțin de 24h, topicul ajunge la coș; ★ Topicurile inactive de cel puțin 5 zile vor fi închise de către staff-ul comunității.
 6. Dorești să cumperi un produs și nu găsești? Postează un anunț pe comunitatea noastră după modelul de mai jos! Model postare anunț cumpărare: Produs dorit: Prețul oferit: Metodele de plată disponibile: Date de contact: Alte precizări: Reguli care trebuiesc acceptate pentru a putea posta anunțuri de cumpărare: ★ Atunci când postați un topic cu un anunț de vânzare, numele topicului trebuie să fie „[Cumpăr] Nume produs”; ★ NU aveți voie să faceți afaceri pe comunitate atâta timp cât aveți o reputație de țepar; ★ UP-ul la topicuri se oferă odată la 24h, în caz că lăsați reply cu „UP” în mai puțin de 24h, topicul ajunge la coș; ★ Topicurile inactive de cel puțin 5 zile vor fi închise de către staff-ul comunității.
×
×
 • Create New...