Jump to content

Suntem în căutare de staff serios și activ, dacă dorești să faci parte din echipa noastră de așteptăm cu o aplicație aici!

ZapperS

Membri
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • EVOGAMERS Points

  110 [ Donate ]

Community Reputation

0 Începător

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 12 experţi ai Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii vor ajunge în acest weekend în China. Vor demara împreună cu autorităţile de acolo o misiune comună pentru investigarea epidemiei de coronavirus. În prezent, bilanţul a ajuns la 1.523 de morţi – dintre care 143 în ultimele 24 de ore şi peste 66 de mii de persoane infectate. Covid-19 s-a extins în peste 28 de țări, Egiptul confirmând vineri primul caz de coronavirus din Africa. Până acum, sunt doar trei decese în afara Chinei - în Japonia, Hong Kong și Filipine. Medicii şi asistentele din China, cei mai expuşi la coronavirus Cumplit este că 1.700 de medici şi asistente din Wuhan, au luat virusul de la pacienţi, iar acum lupta pentru viaţă, îngrijiţi de colegi, care risca la rândul lor, să se îmbolnăvească. Misiunea condusă de Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi desfăşurată în comun cu China se va concentra asupra modului în care se răspândeşte coronavirusul. Experţii vor să afle şi cât de serveră este această boală. În cadrul unei teleconferinţe susţinuă vineri seară la Geneva, directorul OMS a făcut din nou apel la solidaritate. Măsurile luate de autorităţile chineze pentru a opri epidemia de coronavirus Pentru a ţine noul virus sub control, mai nou, autoritățile din Beijing le-au ordonat tuturor celor care se întorc în oraş să intre în carantină timp de 14 zile. În caz contrar vor fi pedepsiți. 20 de milioane de oameni locuiesc în Beijing, iar rezidenții încep să revină acasă după ce au petrecut Anul Nou Lunar pe alte meleaguri. Pe de altă parte, autorităţile chineze au dezvăluit că peste 1.700 de doctori şi asistente, aflaţi în prima linie a bătăliei cu COVID-19, au contractat virusul de la pacienţi. 6 dintre ei au murit. Dacă presa oficială lauda personalul medical pentru eforturile eroice, mai multe asistente contactate de CNN, unele sub protecţia anonimatului, se simt ca şi cum ar fi fost “trimise pe front fără armură”. Tags: epidemie coronavirus, bilant, morti, china, epidemia de coronavirus, boala, oms, medici,
 2. In acest topic vor posta doar administratorii zonei TEAMSPEAK 3 Model: Numele tau: Cui ii acorzi up/down/remove?: Gradul avut: Gradul primit: Motiv?:
 3. Important În cazul în care sunteți deranjați pe unul dintre canalele publice, vă rugăm contactați un membru administrativ pentru soluționarea problemei. Nu percepem nici un fel de taxă pentru canale permanente, grade de pe TeamSpeak sau orice altceva ce are legatură cu TeamSpeak 3 (excepție fac gradul Premium si Canalele Premium). În cazul în care sunteți deranjați de o singura persoana pe privat, rog să folosiți funcția "Add As Blocked", nu se vor aplica sancțiuni pentru insulte sau injurii în privat. Nu tratați un membru Administrativ cu dispreț, în caz contrar se vor aplica sancțiuni.Însă în cazul în care sunteți provocați rog sa aveți la îndemâna o dovadă [înregistrare vocala/screenshot sau martor] pentru o potențiala reclamație. REGULAMENT GENERAL Nu puneți muzica ori înregistrări vocale pe un canal public. Pentru discuții aprinse/intime și/sau muzica folosiți un canal privat. Nu aveti voie sa înregistrați canalele!! Nu utilizați nickname-uri obscene sau jignitoare, avatare cu tenta pornografica sau descripții ofensatorii. Reclama către alte servere de TeamSpeak3 ori comunități de gaming din România este total interzisă. Limbajul vulgar/jignitor sau de orice fel este interzis pe canalele publice. Nu este permis să utilizați avatar cu o persoană dacă nu este deacord. INFORMAȚII CANALE PERMANENTE La crearea unui Canal Permanent, un singur "Fondator pe acest Canal" va fi oferit de către Administrație, dar dacă doriți se mai poate adaugă încă +1 extra, însă pe proprie răspundere. Numele unui canal Permanent nu trebuie sa înceapă cu un simbol sau cifra. Numele canalului NU trebuie sa conțină mai puțin de 3 caractere. Pentru canale permanente, vă rugăm creați o noua cerere după modelul acesta. De altfel, aveți în vedere ca orice canal din secțiunea Canale Private se va șterge din următoarele motive: Lipsa activitate, încălcarea regulamentului de către proprietarul acestuia. La crearea unui canal permanent, nu se vor accepta mai mult de 2 Subcanale. Fondatorul poate să facă ce poftește pe canalul lui, asta include kick și adăugarea acceselor aferente [Admin/Cenzura/Operator etc] pe canal. Este interzis cu desăvârșire postarea linkurilor în descrierea canalului prin care permit sa: Salveze IP-urile oamenilor ce dau click pe canal. În cazul in care se gaseste un astfel de link în descrierea canalului, acesta va fi: Șters și Adminii canalului ce sunt prezenți vor fi sanctionați cu până la 7 zile [ban] RECLAMAȚII Pentru fiecare reclamație se va face un nou topic, in conținut sa fie precizat numele reclamatului. Orice reclamație nou deschisa trebuie sa aibă o dovada (înregistrare sunet sau screenshot) pentru constatare, in caz contrar reclamatia va fi declarata "Invalida". In fiecare reclamație nou deschisa, postează doar reclamantul, adminul reclamat si staff-ul FASTCS. In caz contrar veți fi sancționați. Se tine cont insa, fara o dovada plauzibila cuvantul unui Administrator / Super-Moderator sau Moderator este prioritar in orice conjunctura.
 4. Informații Cererea se depunde la maxim 24 de ore de la întâmplarea incidentului. Un ban primit pe următoarele motive "reclamă,înjurii comunitate,interdicție" nu va fi scos. Titlul trebuie să fie "[Cerere unban] Numele dumneavoastră". Fiecare membru care primește ban (120minute) & (2ore), banul nu va fi scos. Ne rezervăm dreptul de a ne alege jucătorii. Model Numele dumneavoastră: Identitatea dumneavoastră: IP [află ip-ul dumneavoastră]: De ce ai primit ban?: Descriere a situației: Poză(o poză făcută la ban):
 5. RECLAMAȚII - Model și informații Pentru ca reclamația sa fie luata in considerare va trebui sa urmati urmatorii pasi: Faceti un topic nou cu titlul: "Reclamație - Nume"(Ex:[Ts3]Reclamație - RĂDUCU), daca va avea alt tip de titlu, reclamația NU va fi luata in considerare, si va fi inchisa ! Nu postati in topicul altui user, pentru ca cererea nu va fi luata in considerare si postul va fi sters fara atentionare ! Postati in maxim 24 de ore de când s-a petrecut incidentul ! Aveți nevoie de o dovadă (poză/video) pentru a se confirma cele spune, altfel reclamația o să fie respinsă. În reclamație poate răspunde doar creatorul, reclamantul și deținătorii principali. [Model] Nick: Nick-ul inculpatului: Detalii: Dovadă (obligatorie): Motiv:
 6. Cerințe cerere grad Orice topic trebuie să aibă numele sau tag-ul de genul [TS3 GRAD], altfel cererea nu se ia în considerare. În topic au voie să posteze doar cel care doreste gradul şi membrii care deţin acces pe serverul de teamspeak. Dacă cererea a fost refuzată, trebuie să aștepți 14 zile să poți face alta. Cereri de up nu se acordă prin cerere, acestea se acordă pe teamspeak după merit. MODEL Numele tău: Cu ce ai ajutat serverul?: Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte: UniqueID: Gradul dorit: De ce crezi că meriți gradul cerut?:
 7. update : https://www.gametracker.com/server_info/51.68.176.38:27015/ - CS UITASI SA PUN GAMETRACKERU DE LA PUBLIC !!!
 8. MODEL CERERE CANAL : Cererile trebuie să respecte modelul de mai jos , în caz contrar, cererea va fi respinsă ! Model titlu: [TS3] - Cerere canal Mr.Devil 1. Numele de pe teamspek: 2.Numele canalului: 3. Uniqid:
 9. Nume dorit:CS.EVOGAMES.RO/MIX1.EVOGAMES.RO/MIX2.EVOGAMES.RO/EXT1.EVOGAMES.RO/EXT2.EVOGAMES.RO Număr de sloturi:32 IP & port: 51.68.176.38:27015 - CS 188.212.102.23:27015 - MIX1 188.212.101.144:27015 - MIX2 51.68.176.39:27015 - EXT1 54.36.239.46:27015- EXT2 Mod de joc:CLASSIC , MIX Contact deținător/deținători:forum & ts Numele firmei unde este găzduit:esagames Link GameTracker:https://www.gametracker.com/server_info/188.212.102.23:27015/ - mix1 https://www.gametracker.com/server_info/188.212.101.144:27015/ - mix2 https://www.gametracker.com/server_info/51.68.176.39:27015/ - ext1 https://www.gametracker.com/server_info/54.36.239.46:27015/ - ext2
 10. Prenume:Bogdan Vârstă:16 Contact:Steam : zαρρєяѕ#8507 discord Locație:Bucuresti Ocupație »Liceu , afara cu catelul Hobby-uri și pasiuni »Scoala , scripting amxx Jocuri preferate:cs1,6 , mc , cs:go Steam (dacă ești ON, lasă profilul): On De unde ai auzit de EVOGAMERS.RO?:De pe fb Acordă o notă comunității:10 Alte detalii »-
 11. Welcome , varamiu te pup ❤️ tu cu Bianca sunteti niste prietenii buni ❤️
 12. Nume dorit:TS.EVOGAMERS.RO Număr de sloturi:64 IP & port: 54.38.217.60:9988 Mod de joc:voice Contact deținător/deținători:ZapperS,secury Numele firmei unde este găzduit:esagames Link GameTracker:https://www.gametracker.com/server_info/54.38.217.60:9988/
×
×
 • Create New...